Pääset etusivulle klikkaamalla tätä logoa.


Yhteystiedot

 

x - Opel Olympia Rekord P2 3d Caravan // 1961


heavy presence of unlimited potential

Moottori1700S ohv4
Vaihteisto4v Lenco, eeeiku ihan oma 3v rattikarahka
Voimansiirtovakio jäykkä perä lehtijousin, 4.22 välitys
Jarruttotaalijumissa olevat nelipyörärummut
Alustarapea, hivenen karvas, viipyilevä
Renkaat ja vanteetVanteet edessä orkkis 4,5x13 ja takana jotkut Baijerin Moottoriwerstaan tuotteet. Jako 5x120 (=paras).
SanavapaaProjekt Olimpico

El Rekordon hakumatkalle lähdettiin Opel Fronteralla trailerin kera 2.6.2007. Erinäisten vastoinkäymisten, kuten vetoauton kannentiivisteen leviämisen ja trailerin jarrujen jumittelujen jälkeen saatiin saalis tontille. Takaisin päästiin kaikilla vehkeillä mutta koko päivähän siinä meni. Frontera nilkutti naputuksen kera vääntönsä hukanneena ja Resortti kulki komeesti Mersun Viton perässä. Mesessä väännöt oli tallella ja niinpä traileristakin meni yksi rengas kantikkaaksi pitkän vauhtiviivan ja savupilven myötä.

Ekan kerran näin Rekortin livenä hakumatkalla ja se osoittautuikin olleen alunperin delivery Caravanin sijaan mutta tämähän ei mitään haittaa. Tähän yksilöön on menty laittamaan sivuihin klasit ja taakse penkki.

Tarkempi naputtelu/koputtelu-sessio osoitti että pelihän on ikäisekseen loistokunnossa. Ainoastaan helmapellit ja sivuhelmakotelot rapisivat atomeina pihaan ison hiekkakasan kera. Lattiamatto oli oikein tyylikkään näköinen kaikkine kuvioineen mutta sehän repeili oikein hienosti kiinniotettaessa ja niinpä lensi roskikseen, olisi voinut ottaa kuvan ennen-tilanteesta.

Etulattioista näkee nyt hyvin läpi ja muitakin rapeita kohtia löytyy pohjasta. Etulokareissa on tuuletusreikiä kulmassa jos toisessakin. Takaluukun päälle kattoon on kumautettu klommot.

Hitsaamista riittää mutta on tässä terveitäkin peltejä, konehuone näyttää oikeinkin hyvältä. Moottorin elvytyksellä voisi aloitella. Epäilemättä pidemmänpuoleinen projekti kuitenkin (kuten kaikki muutkin).

Mielessä kummittelee rento mehikaano tyyppinen softkustomreki letkeisiin kruisailusessioihin -> Cactus wagon, Sombrero express, tai jtn ;).

Ja niin siipiwagoni siirtyi uuden omistajan hoteisiin 22.10.2011, ilmoittelipa jo parin päivän päästä ajelleenkin autolla. Eron tuskaa lievittämään saapui samalla Kadett B LS coupe 1.1 SR..., keu keu.

Takaisin autolistaan

Takaisin käyttäjän sivulle

Yhteystiedot