Pääset etusivulle klikkaamalla tätä logoa.


Yhteystiedot

 

Opel Kadett B 2d sedan // 1972


jäkäläpinta ei hetkessä muodostu

Moottori>1.0 tilipitappitippitappi OHV-4
VaihteistoFour on the floor
VoimansiirtoKyllä
JarrutEi pysty
AlustaLiian hapokas
Renkaat ja vanteet4+1 kappaletta kumpiakin
Sanavapaa2005 Karahka päätyi minulle vaihdossa kahteen yksikköön maukasta saunaolutta mallia Olvi III 0,33l. Lupasin myös heikkona hetkenä viiden euron käteismaksun. Tämä kerran punainen, nykyisin punaviherharmaa paholainen on maatunut samoilla sijoillaan ulkosalla toistakymmentä vuotta.

Maalipinta on saanut somisteekseen kauniin jäkälä- ja sammalpeitteen joka antaa tälle ikivihreälle klassikkoraudalle aistikkaan ja ainutlaatuisen säväyksen. Auto on tehnyt viime vuotensa menestyksekkäästi ulkovaraston virkaa. Sisusta on spartalaisen pelkistetty ja karuudessaan kaunis. Viehkoilla seeprakuvioiduilla penkeillä istuen on hyvä nuuhkia taustapeilin wunderbaumia ja kuunnella huippuhifiä Roadstarin C-kasettisoittimesta ja hattuhyllyn pinta-asennus ämyreistä. Molokin kidan kokoisessa takakontissa oli vielä joskus hyvä maali ja nyt ainakin tonni havuja, perkele.

Helmat ja etulokarit ovat varsin hapokkaat kuten myös epäilemättä pohja jota en ole kuitenkaan nähnyt maavaran ollessa heinikossa niukka. Auton keulilla oleilee kuulemma järjestysnumeroltaan kolmas moottori. Suunnattomat woimawarannot hipo-koneesta rikkovat nääs herkästi paikkoja. Auton edessä oleillut kaivanto sekä suurehko kasa irtainta maa-ainesta ovat estäneet haun paremmin käden ulottuville. Roudan sulamistakin odotellaan.

Raketissa on jonkin verran hyvää osaa kiinni ja paperitkin löytyy. Eiköhän tästä jotain saa sovellettua, ainestahan on vaikka mihin.

05.2007 Hakua jo kiihkeästi odottaen mutta auton eteen on ilmestynyt uusi entistä isompi monttu, perskules.

5.9.2007 Autoa juuri silmäilleenä voin todeta että kunto ei ole ainakaan itsekseen parantunut kostean lehtimassan, polkupyöränromujen, porraskaiteiden ym. pikkuhilppeen alla. Alkaa olla rapeusaste kohdillaan. Monttu edelleen auki.

12.11.2008 Siellä se lojuu missä ennenkin. Ihme hinku väsätä joku psykedeelisin 60-luvun hippi/pop-värityksin maalattu rataraketti on vallannut ajatuksia viime aikoina. Tuohon tarkoitukseen täytynee kuitenkin hankkia parempi aihio.

5.7.2010 Ei se mikään toivoton ole. Parempi kuin muistelin. Päällä ei enää muuta kuin kasvusto, sisällä vielä kosolti ryönää. Lisätty kuvat.

Takaisin autolistaan

Takaisin käyttäjän sivulle

Yhteystiedot