Pääset etusivulle klikkaamalla tätä logoa.


Yhteystiedot

 

Opel Commodore A Coupe // 1969


Kolme vuotta myöhemmin...

Moottori3,5 Rover
VaihteistoRover SD1 5-v
VoimansiirtoCommodoren oma
JarrutOmat, kunnostetut
AlustaAika vakio. Uusilla osilla kunnostetaan
Renkaat ja vanteetLöytyy orggis pelti-, kromi Mangels tai Wolfracen alut. Kaikki 14"
SanavapaaKesällä 2004 ostin Commodoren. Pakosarja vuoti, läpiviennit konetilaan olivat tiivistämättä ja peräkin huusi. Muuten auto vaikutti olevan suht hyvässä kunnossa. Ajattelin ajella ja kunnostaa autoa siinä sivussa ns rullaavana entisöintinä. Siinä kävi sitten tietysti vanhanaikaisesti ja homma levisi käsiin. "Kun kerran aloin korjata tätä, niin miksei samalla myös tuota, ettei tartte sitten uudestaan purkaa ja aloittaa alusta." jne. Valitettavasti korjattavaa löytyi homman edetessä aina lisää niin, että nyt kori on ihan hysy-tasolla. Onpahan kuitenkin peltityöt tehty ja pikkuhiljaa edetään kohti pintaväriä.

Kevät 2007 meni maalatessa ja kesä autoa kasatessa. Tiukat päämäärät, alkukesän Renko ja sitten loppukesän Pick Nick aiheuttivat kiirettä ja siten vähän huonoakin tulosta, mutta toisaalta täydellinen on valmiin vihollinen, niinkuin sanonta menee.

Alkusyksystä sitten homma tuli valmiiksi. Tai ainakin nippuun. Jotain jätin tarkoituksella jatkojalostettavaksi, niinkuin paremman moottorin kasaamisen. Tarkoitus olisi saada se vaihdettua talvella nykyisen tilalle.

Paljon sai tehdä töitä ja paljon tuli oppia ja kokemusta tästäkin projektista. Toinen menisi jo paljon paremmin...

Takaisin autolistaan

Takaisin käyttäjän sivulle

Yhteystiedot